Retourneren

RETOUR

Is je bestelling niet helemaal wat je er van had verwacht of past iets niet? Dat is jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren. Bij Musthaves by Nina heb je altijd de mogelijkheid om je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst.

Het retourneren is vrij eenvoudig. Indien je iets retour wil sturen kan je ons een mailtje sturen met de reden van het retourneren. 

LET OP!

- Bikini's mogen niet retour in verband met hygiëne.

- Oorbellen mogen niet retour in verband met hygiëne.

- SALE items kunnen niet retour.

Let op: Musthaves by Nina neemt retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat zijn, inclusief labels en verpakkingen. Beschadigde en gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

  • Musthaves by Nina
  • Dinxperlosestraatweg 124
  • 7122 JS Aalten

Houd er rekening mee dat zowel kosten als het risico van verzenden bij een retournering voor eigen rekening zijn en de betaalde verzendkosten. Er wordt dus enkel de betaalde kosten van het product terug gestort. Als je er zeker van wil zijn dat het pakketje bij ons aankomt, dan kan je het brievenbuspakketje of pakketje aangetekend terugsturen. Na ontvangst van de sieraden of accessoires betalen wij binnen vijf werkdagen het factuurbedrag aan je terug. Let op: wij boeken het bedrag terug exclusief verzendkosten!